Συναυλίες Αφιερώματα Αφηγήσεις Στέκια «Babam ve Oğlum» Βραδιά τσαμπούνας Μουσικές Παραστάσεις Προβολές πρόγραμμα 2010 2009 David Lynch FILM NOIR Facebook Lerotika Marinella Party Simone Mongelli e-mail twitter Δελτίο ειδήσεων: Μουσικά νέα της Σύρου Εκκλησιαστική μουσική Η Ανατολή συναντά τη Δύση Κουμεντάκης Με τα φτερά του αυτοσχεδιασμού… Με τον ενθουσιασμό των χεριών μας Μουσικές παρέες γράφουν ιστορία... ΝΤΠ Νίκος Τουλιάτος Ορχήστρα των Χρωμάτων Τα παιδιά ανοίγουν τη γιορτή… ενημέρωση It’s only a paper moon Salonumuz Klimalidir program en Francais program in English «Ο κόσμος των ονείρων» Ίχνη του Ανέμου... Από τον Μάρκο έως τον Άσιμο Αφηγήσεις παραμυθιών Εισιτήρια Διαρκείας Επιστολές προς νεώτερους πολίτες Κάτω από τον ζεστό ουρανό της μουσικής Μουσική και ποίηση Νότης Μαυρουδής Οι "Πεμπτιανοί" παίζουν Βαμβακάρη Πέμπτη 12 Αυγούστου Παναγιώτης Μάργαρης Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου Ποίηση και Μουσική: Οι δίδυμες αδερφές Ρεσιτάλ Φλαμένκο Σεργιάνι στα σοκάκια της Απάνω Χώρας... Στην Πηγή Συνάντηση Γέλιου Συναυλία Γιάννη Χαρούλη Συναυλία Θάνου Μικρούτσικου - Χρήστου Θηβαίου Συναυλία Νίκου Κυπουργού Το χρονικό ενός έρωτα Τρίτη 24 Αυγούστου Τρίφωνο Ψαραντώνης αποχαιρετώντας το καλοκαίρι... στον Άγιο Θανάση

Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2010

Δελτίο Ειδήσεων: Μουσικά Νέα


Τρίτη 27 Ιουλίου

20:00 Δημοτικό Σχολείο Άνω Σύρου

Δελτίο Ειδήσεων: Μουσικά Νέα


Ένα μουσικό πρόγραμμα με συνθέσεις δημιουργών που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν αναφορά στο νησί, παρουσιάζει η Φιλαρμονική Ερμούπολης υπό τη διεύθυνση της Alice Labarche.
Μετά από αρκετό καιρό προετοιμασίας και με ενορχηστρώσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του προγράμματος, θα παιχτούν έργα Νίκου Κυπουργού, Μάνου ελευθερίου, Σοφοκλή Κοσκινά, Πάνου Δραμυτινού, Γιώργου Μπάιλα. Είναι η πρώτη φορά που η Φιλαρμονική παρουσιάζει ένα πρόγραμμα έξω από το καθιερωμένο ρεπερτόριο μιας φιλαρμονικής μπάντας. Αυτό δείχνει το μεράκι και την αγάπη των μουσικών για τη μουσική αλλά και για τον τόπο τους και τους δημιουργούς του.
Είναι πολύ σημαντική η συνεισφορά της μαέστρου Alice Labarche που κατάφερε σε πολύ μικρό διάστημα να εμψυχώσει τους πολλούς και διαφορετικών ηλικιών μουσικούς της μπάντας και από διεκπεραιωτές μουσικών αποστολών να τους δώσει τη δυνατότητα να πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση της μουσικής και της προσωπικής τους δημιουργικής πορείας δείχνοντας ότι η ομαδική προσπάθεια όταν εμπνέεται και καθοδηγείται και από ανθρώπους με ιδιαίτερη χάρη μπορεί να φέρει σημαντικά αποτελέσματα.

Είσοδος ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου