Συναυλίες Αφιερώματα Αφηγήσεις Στέκια «Babam ve Oğlum» Βραδιά τσαμπούνας Μουσικές Παραστάσεις Προβολές πρόγραμμα 2010 2009 David Lynch FILM NOIR Facebook Lerotika Marinella Party Simone Mongelli e-mail twitter Δελτίο ειδήσεων: Μουσικά νέα της Σύρου Εκκλησιαστική μουσική Η Ανατολή συναντά τη Δύση Κουμεντάκης Με τα φτερά του αυτοσχεδιασμού… Με τον ενθουσιασμό των χεριών μας Μουσικές παρέες γράφουν ιστορία... ΝΤΠ Νίκος Τουλιάτος Ορχήστρα των Χρωμάτων Τα παιδιά ανοίγουν τη γιορτή… ενημέρωση It’s only a paper moon Salonumuz Klimalidir program en Francais program in English «Ο κόσμος των ονείρων» Ίχνη του Ανέμου... Από τον Μάρκο έως τον Άσιμο Αφηγήσεις παραμυθιών Εισιτήρια Διαρκείας Επιστολές προς νεώτερους πολίτες Κάτω από τον ζεστό ουρανό της μουσικής Μουσική και ποίηση Νότης Μαυρουδής Οι "Πεμπτιανοί" παίζουν Βαμβακάρη Πέμπτη 12 Αυγούστου Παναγιώτης Μάργαρης Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου Ποίηση και Μουσική: Οι δίδυμες αδερφές Ρεσιτάλ Φλαμένκο Σεργιάνι στα σοκάκια της Απάνω Χώρας... Στην Πηγή Συνάντηση Γέλιου Συναυλία Γιάννη Χαρούλη Συναυλία Θάνου Μικρούτσικου - Χρήστου Θηβαίου Συναυλία Νίκου Κυπουργού Το χρονικό ενός έρωτα Τρίτη 24 Αυγούστου Τρίφωνο Ψαραντώνης αποχαιρετώντας το καλοκαίρι... στον Άγιο Θανάση

Κυριακή, 11 Ιουλίου 2010

Με τον ενθουσιασμό των χεριών μας!


Τα παιδιά έπαιξαν και άκουσαν παραμύθια στο Βορνά στην Πλατεία Εθνομάρτυρα Ι. Δαλεζίου την Τετάρτη 7 Ιουλίου.

Ένας κόσμος φωνούλες, θαυμασμό και χαρές ζωντάνεψε την Άνω Σύρο δηλώνοντας και επιβεβαιώνοντας ότι συμμετέχει ενεργά με το δικό του τρόπο στο Φεστιβάλ.

Το αύριο μας ανήκει και το θέλουμε καλύτερο και ανέμελο εξέπεμπαν από τα μικρά μάτια τους όταν άκουγαν την Γεωργία ματσούκα να αφηγείται για ένα κόσμο που εκτιμά το απλό, που σέβεται το καθαρό, που ανακυκλώνει τα φαινομενικά άχρηστα.

Με τον συντονισμό της Κατερίνας Ρούσσου φτιάχτηκαν ωραίες κατασκευές προσθέτοντας χρώματα ελπίδας στις καρδιές των μεγάλων και επιβεβαιώνοντας ότι τα παιδιά μπορούν με τον ενθουσιασμό των χεριών τους να φτιάχνουν τον δικό τους κόσμο: πολύχρωμο, αγνό, γεμάτο τρυφερότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου